Όποιος έχει δει ήδη την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Game of Thrones, ας συνεχίσει άφοβα. Οι υπόλοιποι: SPOILERS!!! Οι πρώτοι, απολαύστε τις αντιδράσεις του Inside TV στα όσα έγιναν την Κυριακή.

Την πρεμιέρα του Game of Thrones την περιμέναμε πως και πως. Όχι μόνο εδώ στο TV, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Και δεν απογοήτευσε. Πιθανόν η πιο “ενεργητική” πρεμιέρα των τελευταίων χρόνων και σαν να πήρε στιγμή στιγμή τα γεγονότα του finale και μας απάντησε σε όλα. Εκτός από το μεγάλο μας θέμα (αλλά αυτό να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή).

(Και μη ξεχνάτε. Συνεχίζουμε και βλέπουμε Game of Thrones αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, βασανιστικά και απεγνωσμένα)

Let’s do this!

Το επεισόδιο ξεκίνησε από εκεί που μας άφησε το finale της 5ης σεζόν. Στο Wall,  όπου προφανέστατα ο Jon Snow  άραζε στο χιόνι να πάρει μια ανάσα, ύστερα από μια νύχτα πάθους με τη Melisandre ή λόγω αχαλίνωτου πιώματος. Οι απόψεις διίστανται προς το παρόν.

Screen Shot 2016-04-27 at 08.38.02

Και μετά έρχεται ο καλός του φίλος, ο Davos και του λέει: Δε πάει άλλο Γιάννη, πρέπει να κάνεις αποτοξίνωση.

1

Αλλά μετά εμφανίστηκε και το γκομενάκι, η Melisandre και τον δελέασε πάλι.

2

Kι επειδή κουράστηκε ο Σνόου, είπε: Παιδιά, μέχρι να αποφασίσετε τι θα κάνω, θ’ αράξω εδώ, γιατί κουνάει και λίγο. Άντε, πηγαίντε τώρα μια βόλτα στο Winterfell.

Κι έτσι έγινε. Κι από τους υπόλοιπους φύλακες της νύχτας, είδαμε κάτι ακόμα πιο αηδιαστικό. Τον Ramsay, να υπόσχεται ότι θα τιμωρήσει αυτούς που σκότωσαν την κοπέλα, που πραγματικά το όνομα της μας διαφεύγει, ανάμεσα σε τόσα άλλα της περιοχής.

3

Και μετά είδαμε την Sansa και τον βασανισμένο (καλά να πάθεις ρε) Theon, να τρέχουν στα δάση τα χιονισμένα και να γυρίζουν το νέο τους video clip:

4 5 6 7

Βρήκαν ένα κούτσουρο που λες και σκέφτηκαν: τι καλά κρυμένο καταφύγιο. Εδώ να μείνουμε. Δεν θα μας βρει κανείς.

8 9

Αλλά τη στιγμή που ένας τεράστιος σκύλος της Disney ήταν έτοιμος να φάει την Sansa, έγινε το απίστευτο. Η Brienne μετά από 2 σεζόν βρήκε επιτέλους τη Sansa.

10 11 12 13 14 15

Γενικά πολύ κλάμα στα περίχωρα και γι’ άλλη μια φορά συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό το αχρηστάκι ο Jamie δεν μπορεί να σώσει κανέναν. Αλλά υποσχέθηκε στην Βασίλισσα, που να δείτε θα ξυπνήσει στη σεζόν και θα τους π@#$5ει όλους, ότι θα τιμωρήσουν μαζί όσους τους πήραν τα παιδιά τους

16 17

Εν τω μεταξύ κάπου στην Ανατολή έγινε αυτό:

18 19 20 21

Την ίδια στιγμή, σε μια άλλη περιοχή, όλοι περπατούν ανέμελα κι ας έχασαν την Βασίλισσα τους καβάλα σ’ ένα δράκο.

22 23 24 25 26

Σε αντίθεση με αυτά τα αχρηστάκια, τα άλλα δυο αχρηστάκια βέβαια προσπαθούν να βρουν την Daeny.

27

Η οποία Daeny βιώνει ακριβώς ό,τι συμβαίνει σε κάθε Έλληνα που πηγαίνει ταξίδι στο εξωτερικό και κοροϊδεύει στα Ελληνικά τους ντόπιους μέσα σε τρένο, πιστεύοντας ότι δεν τον καταλαβαίνει κανείς.

30 31 32

Και γιατί είπαμε το επεισόδιο λέγεται Red Woman; (Παραβλέπουμε για λίγο την Arya, που εντάξει, μια μάχη έχασε).
Α ναι, γι’ αυτό.

33 34 35 36