Το Fox επιβεβαίωσε ότι η Sarah Wayne Callies θα είναι μέρος του revival της σειράς ,ενώ αποκάλυψε επιτέλους στοιχεία της υπόθεσης.

Το έχουμε πει. Prison Break χωρίς την Sara είναι δύσκολο να φανταστούμε. Γι’ αυτό και – SPOILER, SPOILER, OH NO, SPOILER – παρά το γεγονός ότι την έφυγαν από το αρχικό run της σειράς, την ανέστησαν στην τελευταία σεζόν.

Οπότε, ήταν αναμενόμενο για την Wayne Callies, aka την καταραμένη των σειρών, να αποτελέσει μέρος του revival. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ο χαρακτήρας δεν έχει προχωρήσει. Θυμίζουμε ότι στο τέλος της σειράς, όλοι θεωρούσαν ότι ο Michael έχει πεθάνει. Και στα χρόνια που έχουν περάσει εκείνη έχει παντρευτεί, και με τον νέο της σύζυγο μεγαλώνει τον γιο της με τον Michael. Όταν όμως μαθαίνει ότι μπορεί και να είναι ζωντανός ο Michael, ενώνει τις δυνάμεις της με τον αδερφό του, Lincoln για να καταστρώσουν τη νέα απόδραση.

Και πότε θα γίνουν όλα αυτά; Προς το παρόν οι παραγωγοί περιμένουν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του DC’s Legends of Tomorrow, στο οποίο παραχωρούν την τρέλα τους οι Wentoworth Miller και Dominic Purcell, ως Captain Cold και Heat Wave, ώστε να ξεκινήσουν τα δικά τους γυρίσματα. Οπότε υποθέτουμε ότι θα τηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα, που θέλει το Prison Break να επιστρέφει προς το τέλος του 2016.

Who’s excited;